25 Aralık 2017 Pazartesi

Saçım Geç Geldiğinden Şikayetçiydim Ama Beklediğime Deydi!



Üç ay önce sipariş verdiğim saçım 2,5 ayda geleeğini söylemişlerdi fakat 3 ayı buldu gelmesi bu benim için biraz sorun oldu. Konuyla ilgili benimle ilgilenen uzman arkadaşla birkaç görüşme yaptık. Neyseki saçım uygulandığın da korktuğum başıma gelmedi çok harika oldu ve bu nedenle biraz beklemiş olmamı dert etmiyorum. Uzmanıma çok teşekkür ediyorum.

15 yorum:

  1. Merhabalar ben tarık yivli, ilk kez protez saç yaptırmaya karar verdiğim zaman araştırmalarım sayesinde demo hairla tanıştım özel olarak istediğim protez saçım tam zamanında geldi ama gelmeden önce benimde herkes gibi korkularım mevcuttu. ilk defa protez saç kullanıcağım için nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyordum ve bende nasıl durur,istediğim renk olurmu gibi kafamda milyonlarca sorular dönüp dolaşıyordu.Neyse ki beklenen gün geldiğinde beni çağırdınız ve kalbim çok hızlı atarak içeri girdim protez saçım takıldıktan sonra 15 dakika boyunca kendime gelemedim diyebilirim.. o kadar mükemmeldi ki hayal gibiydi adeta.. duydugum endişelerin boşuna olduğunu anladım saçım istediğim gibi geldi istediğim şekilde kesildi ve istediğim renkteydi.. beklediğim zaman zrfına deydi çok teşekkür ederim demo hair ailesi ve emeği geçen herkese..

    YanıtlaSil
  2. merhabalar ben ferman öz, demo hair firmasına teşekkür ederim 3 ay öncesinden tekirdağdan kalkıp geldim ve 2 adet saç siparisi verdim. çok güzel karşılandım, çok ilgilendiler benimle. daha sonrasında 3 ay geçti ve bena müjdemi verdiklerinde çok mutlu olmuştum. belirli tarihte hemen istanbula biletimi alıp geldim. gerçekten mükemmel bir sistem quantum a hayran kaldım :) çok memnun ve mutluyum demo haira da teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demo hair ekibine çok tşk ederim özellikle sayın Metin Akay beye Quantum sistem bizimle tanıştırdığı için bende uzun süre kaynak saç çitçit kullandim ama hiç mutlu değildim ama şimdi mükemmel 17 yaşimdakı kızlık yıllarımın saçları çok güzel bir buluş tşk ederim sizlere

      Sil
  3. Demo hair hakında şikayet var4 Haziran 2018 13:53

    Demo hair şikayet sayın demo hair yöneticileri lütfen saçimi bayrama yetiştirin

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar Ben Enis Gölcük Demo Hair ailesine teşekkürlerimi iletmek istedim. Geçen hafta cuma günü heycanla beklediğim protez saçımı aldım beklediğimden daha çok güzel oldu. çok memnunum sizden. tam da söylediğiniz tarihte saçım geldi. çok teşekkürler tekrardan

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar ben asuman 27 yaşındayken alopesi hastalığına yakalanmıştım,işe gidemeyecek kadar kötü bir duruma gelmiştim,peruk kullanmaya calışmıştım ama sürekli kafam terlediği için çok kaşıntım oldu ve azıcık kalan saçlarımında çabucak dökülmesine sebep oldu.Demo Hair ile tanışmam seval hanımın videosu ile oldu kendisi alopesi hastası oldugu içiçn değişiminin gerçekten inanılmaz olduguna şahit oldum sonrasında demo hairla iletişime geçtim ve saçımı yaptırdım şunu söylemek istiyorum demo hairda yaptırmamın nedeni beni en iyi anlatan benimde en iyi anladığım seval hanımın videosu sayesinde oldu. quantum sistemde aradığım ferahlıgı buldum saçlarımın dipleri hava alıyor ve saçlarım çok doğal. teşekkürler demo hair

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,ben yener protez saçımı demo hairda yaptıranlardan birisi de benim,3 ay sonra özel saçımın teslimatı olucağı için sabırsızlanıyorum. Siparis vereli tam 1 hafta oldu ama şimdiden çok heycanlıyım. İlginiz alakanız ve benimle sürekli olarak iletişimde kaldığınız için çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  7. bazen gerçektente sabırsız olabiliyoruz hayatta ve erkenci olmayı çok seviyoruz bilassa bir ürün aldığımız zaman beklemeden hemen olmasını istiyoruz. ama ben demo hair firmasında bu sorunu hiç yaşamadım şimdiye dek 3 adet quantum sistem protez saç aldım ve her saçımda geldiği zaman arandı ve ilgilenildi. herzamnda söyledigi tarihin ne bir eksigi ne bir fazlası oldu bu yuzden teşekkürlerimi sunmak istiyorum demo haira

    YanıtlaSil
  8. Abdullah Altıntop7 Ağustos 2018 03:53

    size defalarca teşekkür ederim benim hayatımda yaptığım en mantıklı ve hayat kalitemi üst seviyeye taşıyan en gzüel şeydi Quantum sistemle tanışmak. benden 10 üzerinden 100 sizlere:)

    YanıtlaSil
  9. Gürol Demirci1 Eylül 2018 03:11

    herşey iyi hoş ta şu özel saç geitrtmenin süresi kısalsa daha iyi olur nacizane tavsiyem ve bir tüketici isteği...

    YanıtlaSil
  10. bende bekledim ama sorun etmedim özel bir işlem yapıyoruz nihayetinde adamlar işinin ehli bize özel tasarlanıyor sonuçta.

    YanıtlaSil
  11. hakkı özdemir2 Ekim 2018 07:15

    kardeş bende quantum sistem yaptırdım. evet 3 ay bekliyorsun diğer firmalar hemen yapıyor ama o örnekleri gördükten sonra iyiki bekledim diyorum.

    YanıtlaSil
  12. faruk ilkeroğlu
    yaptırmadan önce çok tereddütlerim vardı bakımlarını yapabileceğimden emin değildim ama demo hair bana bu konuda çok destek oldu çok hijyen ve konforlu bir ortamları var kendi kişisel bakımım için bile gidiyorum quantum sistem benim için vazgeçilmez oldu demo haire teşekkür ederim türkiyede 1 numara

    YanıtlaSil
  13. sinan kahraman
    quantum quantum dediler gittim gördüm denedim çok da memnun kaldım benim gibi olan herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  14. naciye....
    saçlarımın seyrekliği yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım bu beni çok üzdü internette araştırırken quantum sisteme rastladım ve demo haire geldim saç uzmanlarının sıcak ilgisi bana güven verdi simdi belime kadar uzun saçlarım var istegramdan mankenlik teklifi bile geldi buda eski erkek arkadaşıma kapak olsun iyi ki demo hair iyi ki quantum sistem demo hair ekibine teşekkür ederim :)))))

    YanıtlaSil