6 Şubat 2018 Salı

13 yorum:

  1. Merhaba kardeş bende uzun bir süredir protez saç araştirmasını yapmaktayız eşimle beraber
    Protez saç şikayetlerine protez saç yorumlarına çok araştırdım ve bu firmada yaptırmak istiyorum Quantum sistem protez saçinizi kaç para yaptınız bana yazın

    YanıtlaSil
  2. Demo hair hakında şikayet23 Mayıs 2018 04:47

    Demo hair şikayet merhabalar ben Ali uzun bir süredir Quantum sistem protez saç araştiriyorum evet bu sistem Amerika dan yapilan bir protez saç sistemi ama altın değil kardeşim protez saç fiyatlarinizi biraz daha uygun yapın lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle merhabalar ali bey, fiyattan çok şikayet etmişsiniz ama şunu unutuyorsunuz sanırım.. çok düşük bütçede protez saç yaptıran insanlarda var ama ne yazık ki yaptırdıkları şey protez saç değil aksine peruk diyebilirim. önceden bende sizin gibi düşünüyordum ve birkaç kişi ile tanıştıktan sonra sağlıksız olduğunu anladım. her şeyin başı sağlıktan geçer bunu unutmayın. Demo hair , quantum sistem protez saçın tek olduğu firma olduğu için sağlık konusunda %100 güvenilir bir firma diyorum ve fiyatlar konusunda da yardımcı olduklarını biliyorum.. teşekkürler..

      Sil
    2. Gökçe hanımında söylediği gibi fiyatlar konusunda sağolsunlar çok yardımcı oldular. 1 ay öncesinde ikinci saçımın siparişini verdim bende o yüzden biliyorum..

      Sil
  3. Güler Yüncü6 Haziran 2018 07:02

    Çok memnunum sizden demo hair saçımı 1 hafta önce teslim aldım 1 haftam sanki 1 seneme bedeldi. bu deneyimi hepinizin yasamasını isterim..

    YanıtlaSil
  4. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM13 Haziran 2018 08:11

    Merhabalr ben Esma Bayramoğlu, Demo Hair Quantum sistemle tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Protez saç konusunda türkiyede Vizyonu ve Misyonu bu kadar ileri görüşlü olan bir firma yoktur. Her konuda bana yardım ettiniz ve her konuda benimle iletişim halimde oldugunuz için çok sagolun.

    YanıtlaSil
  5. ben kanser hastasıyım peruk kullanmak ıstemıyorum sağlıksız oldugunu biliyorum protez saça karar verdim ama demo hairda yaptırıcam acaba indirim sağlayabilirmisiniz??

    YanıtlaSil
  6. ben koray eskiden aynaya bakarken kendimden hiç hoşlanmazdım saçlarım bir erkegin olabilecek en kötü durumundaydı. buna bir care bulamm lazım derken demo hair ile tanıştım en yakın arkadaşımla görüşmeye gitk ve ikimizde çok memnun ayrıldık o da bende saç siparisi verdik bizim saçlarımızdan örnek aldılar. çok profesyönel bir ekip saçlarımı teslim aldıktan sonra hiçbir zaman benimle olan iltibatlarını kesmediler. çok sağolun demo hair

    YanıtlaSil
  7. Taunna Garibova30 Temmuz 2018 04:18

    Demo Hair Maraq və endirimləriniz üçün çox təşəkkür edirəm. Mənim üçün gözəl saçlar var, həmişə faydalıdır.

    YanıtlaSil
  8. 26 yaşındaım ve şakaklarımda gökülmeler var ekim için çok erken bir yaştayım hem de kellik bizde ırsi olduğu için daha çok dökülecek malesef. işin özü ben Quantum sistem protez saç yaptırmak istiyorum. çok araştırdım ve aklıma çok yattı. am henüz öğrenciyim indirim yapma imkanımız var mı? ve taksit tabiki? eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  9. türkiyenin en iyi firması bence.her yerde olduğu gibi buldumcuklar olacak tabi.

    YanıtlaSil
  10. benim sadece tepe bölgesinde dökülmem var. herkes demohairi öneriyor kullanan kişilerden yorum alabilirmiyim?

    YanıtlaSil
  11. hacı herkes nerdeyseindirim istemiş. bakkaldan sanki şeker alıyorsunuz. pazarlık sünnettir tabi ama böyle işlemlerde özel işlemler elinizi cebinize atacaksınız böyle şeyler için. harbi durumu iyi olmayanlara yardımcı olunur o ayrı konu.

    YanıtlaSil