2 Ekim 2018 Salı

Dolar Arttı Protez Saçlarda İnidirim Yokmu?


Merhaba geçen yıl Quantum sistem protez saç yaptırdım ve saçımdan gayet memnunum sorunum protez saçımla ilgili değil ama olağandışı bir durum var. Bu konuda desteğinizi bekliyorum geçen yıl saçımı yaptırdığımda bundan sonraki alacağım her saç için sabit fiyat garantisi almıştım. Fakat doların bu birden fazlaca yükselişi şuan yeni bir saç daha almak istediğimde bana baya pahalıya geleceği anlamına geliyor. fiyat konusunda yeniden bir revize yapma şansınız yokmudur. Lütfen bu yazımı yayınlayın ve bize geri donuş yapın.

3 yorum:

  1. Tüm samimiyetimle söylüyorum 7 yıldır protez saç kullanıyorum ve nerdeyse İstanbul’daki tüm firmalarda saç yaptırdım ancak iki tanesinde aradığım kaliteyi buldum. Şuna kullandığım protez saçım Quantum sistem ve diğerleri gibi Çin’den getirdikleri saçı binlerce dolara kilitlemiyorlar. Adamlar Amerika’dan belgeleriyle sunuyor size ve ayrıca çok makul fiyatlarla ve ödeme seçenekleriyle. Normal bir insan bu kadar uzun uzun yazmaz ama bana manevi yönden çok katkıları olmuştur. Onun için para konusunu dert etmiyorum hiç.

    YanıtlaSil
  2. Caner pehlivan5 Ekim 2018 08:21

    Kardeş her konuda yardımcı oluyorlar tek sıkıntıları varsa oda 3 ay bekletiyorlar özel tasarım diye

    YanıtlaSil
  3. Quantum sistem sanırım en yaygın olan sistemlerin başında geliyor memnun musunuz? Eşim için araştırma yapıyorum çünkü. Cevap için şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil